Beneïdes Sant Antoni 2024

Canvis a les Beneïdes de Sant Antoni de Manacor 2024

La tradicional celebració de les Beneïdes de Sant Antoni a Manacor experimentarà una novetat significativa en aquest any vinent, amb l’objectiu de millorar l’organització i oferir una experiència més participativa.

A partir d’aquest any, aquells interessats a participar en el concurs de les Beneïdes hauran d’inscriure’s prèviament mitjançant un formulari.

Una vegada enviat el formulari, rebran un email de confirmació de recpeció de dades. Més endavant rebran un segon correu amb el dorsal que hauran de penjar a la  carrossa, carro o carruatge, muntures i cabriols.

Aquest canvi permetrà una millor planificació i coordinació de la celebració, assegurant que tots els participants tinguin l’oportunitat de gaudir plenament de l’experiència.

Aquells que no s’inscriguin podran unir-se a la celebració el dia de l’esdeveniment, tot i que no participaran en el concurs.

Aquesta mesura cerca facilitar l’accés a la informació necessària per gaudir de les Beneïdes de Sant Antoni de Manacor de la millor manera possible.

Agraïm la comprensió i col·laboració a tots i totes en la implementació d’aquestes millores. Esperem que aquestes modificacions contribueixin a enriquir les Beneïdes per a tothom.