Presentació de la imatge Sant Antoni Manacor 2016

presimarge3Dia 10 de desembre a les 20:30 va tenir lloc la presentació de la imatge de les festes de Sant Antoni Manacor 2016.

Amb els primers crits de Visca Sant Antoni! Visca Manacor! El Patronat de Sant Antoni de Manacor ha fet pública la imatge de les properes festes, obra de Norat Miquel Puerto. El Patronat ha distingit els tres primers classificats del concurs que cada any serveix per triar la imatge que s’estampa a les dessuadores i en altres productes que els santantoniers i santantonieres poden comprar per contribuïr a la festa. Antoni Oliver ha alçat el segon premi del concurs i Maria del Mar Vanrell el tercer.

La imatge dissenyada per Norat Miquel Puerto, el dimoni i una ximbomba, serà que els santantoniers i santantonieres lluïran a les dessuadores i en altres productes que ja es poden comprar per contribuïr a la festa. I és que des de dijous passat els productes de Sant Antoni ja són a la venda al local del Patronat i estan a punt per convertir-se en regals perfectes per aquest Nadal.

Nou concurs

Des del Patronat de Sant Antoni anunciaren que fins el proper dia 7 de febrer es poden presentar a concurs els dissenys que aspiren a endur-se els 500 euros de premi i a convertir-se en la imatge de Sant Antoni per l’any 2017. El president del Patronat, Antoni Gomila, va aprofitar l’ocasió per donar l’enhorabona al guanyador, “a qui sempre record capficat en les seves passinons: dibuixar, dissenyar i fer música”, explicà, i a tots els participants en el concurs.

Per part seva el batle de Manacor, Pedro Rosselló, destacà “la feinada que fan els organitzadors de la festa gran de Manacor per cuidar tots els detalls” i també “la capacitat dels manacorins per viure Sant Antoni cada vegada amb més intensitat i amb més respecte”. L’acte acabà amb un crit de Visca Sant Antoni! que tots els assistents entonaren abans de tastar els senyorets i la mistela que oferiren els organitzadors.