Agraïment del Patronat

EL PATRONAT DE SANT ANTONI AGRAEIX A TOTHOM LA SEVA COL•LABORACIÓ.

Ja han passat les festes de Sant Antoni!! El Patronat valora de positiu el desenvolupament general de les festes i aquest resultat és fruit de l’esforç de moltes persones i col•laboracions d’entitats i particulars.

Volem agrair a l’Ajuntament el suport rebut en tot moment per part dels serveis generals i policia, que han fet possible dur a terme els foguerons, la volta dels dimonis, beneïdes… ; al departament de cultura que han organitzat els actes dirigits a les escoles i infants i que han possibilitat fer altres activitats a la carpa que es muntà a la Rambla Rei en Jaume.

Volem agrair a totes les entitats, comerços, particulars que han col•laborat bé amb obsequis bé amb aportacions econòmiques o de material i que han facilitat el desenvolupament de tots els actes realitzats.

Volem agrair a tots els Sant Antoniers i Sant Antonieres que d’una manera o altre han participat i viscut les festes de Sant Antoni i han fet possible que aquests dies s’hagi festejat al Sant amb alegria, respecte i il•lusió.

Visca Sant Antoni i fins l’any que ve!

Gener de 2010